Kretsbannerkonkurransen 2021

Kretsbannerkonkurransen 2021

Årets KBK må grunnet Covid-19 situasjonen arrangeres lokalt. Gruppene utveksler dommere seg imellom og vi sender 1 rover + 1 leder til Brumunddal og Furnes speidergrupper. KBK arrangeres for Ringsaker Speidergruppe lørdag 8.mai fra kl.10.00 til kl.19.00 på Jølstad Skole. Fremmøte er senest kl.09.45.

Alle tar med: Sekk med turutstyr for overnatting ute (Ulltøy,sovepose,underlag,toalettsaker, regntøy, etc.) I tillegg, eget drikke og 1 matpakke. Forberedelse til oppgaver og pakking av utstyr ble gjennomført 27.april.


Etter konkurranseslutt fyrer vi opp pizzaovner, steker pizza og avslutter dagen med film & popcorn på Grendehuset. Overnatting ute i sovepose. Opprydding og felles frokost på søndag før vi runder av kl.11.00.

Vi regner med at alle speiderne deltar på Kretsbannerkonkurransen. Selv om vi håper alle blir for overnatting er det imidlertid greit å bli hentet etter konkurransen dersom man har annen avtale på kvelden eller på søndag. Vi har Grendehuset som reserveløsning om det blir værmessig uholdbart å ligge ute.

Småspeiderne har ekspedisjon fra Gaupen Skole søndag 9.mai. Nærmere informasjon blir sendt ut direkte om dette arrangementet.